Товар за меѓународен превоз од Македонија до Италија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Македонија / Strumica
2420 Radoviš

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Италија / Bologna
40121 Bologna


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 03.06.2024

Вкупно растојание: 1,410 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 4593655 со датум на товарење 28.05.2024 од Macedonia-2420-Strumica Radoviš до Italy-40121-Bologna Bologna

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play